Så er Hund & Klikker klar til at modtage de allerførste kursister og deres hunde

Det er ikke uden sommerfugle i maven, at jeg starter min lille hundeskole her på Stevns. Foreberedelserne har været adskillige år undervejs. Vi har fået indhegnet en ca 8000 km2 stor græsmark med vildthegn og indkøbt en havetraktor til at slå græsset. Jeg har bestået hele 2 uddannelser i hundetræning. Først Canis klikkertræneruddannelse i 2014 og siden H&T hundeinstruktøruddannelse her i 2016. Begge uddannelser bygger på klikkertræning og passede som fod i hose sammen. Herudover har jeg taget et utal af kurser hos dygtige instruktører og sammen med min egen erfaring i at undervise mennesker, føler jeg mig nu rustet og klar til at starte undervisning op. I første gang med et hvalpehold og siden med et blandet lydighedshold for familiehunden. Herudover glæder jeg mig også til at afholde enetimer - noget jeg selv har haft stor glæde af gennem de sidste år.

Så tilbage er blot at sige velkommen til Hund & Klikker.